Expert immo

Een eigendom kopen of verkopen, huren of verhuren is geen alledaagse bezigheid. Het is dan ook geen overbodige luxe om een beroep te doen op een bekwame vakman!

Sneak peek

Onze nieuwste panden staan hier in de kijker, maar geen paniek we hebben een groter aanbod dan dit. Bekijk zeker eens ons volledig aanbod.

Ontdek ons aanbod

Een eigendom kopen of verkopen, huren of verhuren is geen alledaagse bezigheid. Het is dan ook geen overbodige luxe om een beroep te doen op een bekwame vakman.

Expert Immo bvba is sinds 1987 actief.

De deskundigheid en de professionaliteit van haar medewerkers vormen de basis waarop Expert Immo bvba een stevige reputatie heeft opgebouwd.

Alle opdrachten die haar worden toevertrouwd krijgen een efficiente, snelle en correcte afhandeling. Als erkend vastgoedmakelaar houdt Expert Immo bvba zich strikt aan het reglement van plichtenleer dat door het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars in een wettelijk kader wordt vastgelegd. De kwaliteit en de betrouwbaarheid van de werkmethodes die Expert Immo bvba hanteert, bieden de garantie voor een doeltreffende afhandeling van de volgende vastgoedtransacties:


1. Verkoop en verhuur

  • woningen, villas, appartementen;
  • handelspanden, opbrengsteigendommen;
  • bedrijfsgebouwen en kantoren
  • bouwgronden


2. Beheer en rentmeesterschap

  • administratief, financieel, technisch en juridisch beheer van onroerend goed


3. Waardebepaling

Vakkundige schatting van de reële en actuele waarde van onroerend goed.


Alle gegevens op deze site zijn ter informatieve titel en van geen enkele juridische waarde.

2 EXPERTEN STAAN VOOR U KLAAR OM OP ZOEK
TE GAAN NAAR HET IDEALE EIGENDOM

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee


Registreer nu mijn zoekwensen